Tilbage til skolen: Trælegetøj som legende læring

Tilbage til skolen: Trælegetøj som legende læring

Tilbage til skolebænken 

Vi er trådt ind i august måned, og børnenes skolestart er lige om hjørnet.

Som vi ved, lærer børn bedst gennem leg og interaktion. Trælegetøj er derfor den ideelle måde at kombinere sjov og læring på. Med trælegetøj får børnene mulighed for at udforske, skabe og opdage verden omkring dem gennem legetøjets forskellige former, farver og teksturer. Hos Crateit.dk har vi nøje udvalgt kreativt trælegetøj, der ikke kun underholder, men også styrker børnenes sociale kompetencer, sprogfærdigheder og evne til at udtrykke sig, både derhjemme, men også i skolen.

Kreativt trælegetøj til fantasi og historiefortælling 

Med vores Dinosaurunivers kan børnene skabe deres egne spændende dinosaurfortællinger. Lad dem rejse tilbage i tiden og udforske en verden, hvor dinosaurerne herskede. Med træfigurer af forskellige dinosaurarter kan de genskabe kampe, jagter og eventyr, der kun er begrænset af deres fantasi. Dette trælegetøj giver mulighed for sjov og lærerig leg, samtidig med at det stimulerer børnenes kreative tænkning. Køb dinosauruniverset her

 

 

Hvis dit barn drømmer om magiske skove og eventyrlige væsener, vil vores Enhjørningeunivers være den perfekte legekammerat. Med figurer af juni og hendes enhjørningevenner kan børnene fordybe sig i en verden fyldt med magi og mystik. De kan skabe deres egne fortællinger om venskab, eventyr og fortryllende oplevelser. Denne fantasifulde leg vil hjælpe børnene med at udvikle deres sprogfærdigheder og evnen til at udtrykke deres følelser gennem historiefortælling. Køb enhjørningeuniverset her

 

 

Med vores kreative trælegetøj er vi klar til at inspirere og styrke børnenes fantasi, læring og historiefortælling både i og uden for skolen. Vi ved, at skolen spiller en vigtig rolle i børnenes udvikling, men legen derhjemme er også af stor betydning for barnets skolegang og udvikling. 

Vi hos Crateit.dk er glade for at kunne være en del af børnenes fantastiske rejse mod læring, fantasi og historiefortælling. Vi ønsker jer alle en vidunderlig skolestart og håber, at vores trælegetøj vil bringe glæde og læring ind i jeres hverdag.

De bedste hilsner
Hele team Crateit

← Älterer Eintrag Neuere Beiträge →

Nachricht

RSS
mor og søn tegner
Viden

Ein spielerischer Weg zum Schlaf für Kinder

Von Martin Kristensen

Der Frühling ist da! Die Ankunft der helleren Abende bringt jedoch auch Herausforderungen mit sich, insbesondere für die Schlafenszeiten unserer Kleinsten.

Weiterlesen
De nyeste legetøjs trends
Trælegetøj Viden

Die neuesten Spielzeugtrends

Von Jasmin Sørensen

Für Kinder ist es wichtig, ihrer Kreativität freien Lauf zu lassen. Doch was sind derzeit die größten Spielzeugtrends?

Weiterlesen