Crateits julegaveguide 2023

Crateits julegaveguide 2023

Julekalenderen kører i tv'et, stearinlysene brænder og der er en duft af kardemomme og gran i stuen. Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart kan vi se frem til en måned fyldt med forventningsfuld glæde og kreativitet for både børn og familier i danske hjem. Hos Crateit vægter vi, at vores trælegetøj kan bidrage til at samle familier om bordet, hvor flere timer kan gå med at farvelægge og samle vores trælegetøj, mens der hygges 🎄

Med priser fra 39 kr. til 399 kr. er vores trælegetøj velegnet som advents- og julegaver og passer til enhver økonomi.

Julen 2023 er bæredygtig

På julemessen Christmasworld Trends 23+ i Frankfurt, blev den helt store forudsigelse for julen 2023, at den skal være klassisk, fyldt med overraskelser og bæredygtigHos Crateit prioriterer vi, at vores trælegetøj ikke kun skal vare en sæson. Det skal være trælegetøj, som børn altid vil udforske, farvelægge og kombinere med flere af vores fantasifulde trælegetøjsuniverser

Crateits jule- og adventsgaveguide 

Crateit Minis (39kr.)

Vores Crateit Minis rummer en verden af muligheder med 5 charmerende træfigurer i hver pakke. Som en ekstra bonus, får du med i pakken seje stickers, der kan pifte dine kreative eventyr op!

Vores Crateit Minis findes både i Dinosaur-, Enhjørninge-, Bondegårds- og Eventyruniverserne. Leg blandt andet med Klods Hans, Dinosauren Brachio eller Enhjørningen Juni, og farvelæg dem efter egne ønsker. 

Alle vores Crateit Minis pakker koster 39kr., så de er oplagte til en adventsgave, som barnet kan lege med på en adventssøndag. 

Dinosauren Brachio Crateit Mini trælegetøj

De små kasser (99kr.)

Vores små kasser indeholder 16 figurer, som alle kan farves og leges med. Der er et lille hul i hver af figurerne, så de kan bruges til at hænge på nøgleringe. Med den fordelagtige pris på 99kr., er der mange timers farvelægning og leg i de små kasser. 

Hvis du overvejer et komplet kreativt sæt, så kan du også tilkøbe vores Crateit tuscher, som koster 79kr. for 1 pakke med 6 tuscher. Tuscherne er i farverne gul, rød, grøn, blå, hvid og sort. 

Den lille kasse enhjørninge trælegetøj

Byg-selv trælegetøj (199-399kr.)

Byg Den Magiske skov, Muslingekysten eller Livet i Stalden, og sammensæt universerne til ét stort! Vores byg-selv universer er et kæmpe hit hos børnene.  Trælegetøjet er skabt med øje for, at børnene selv skal lade fantasien fare gennem legen, imens de både farvelægger og bygger deres helt eget univers.

Byg-selv trælegetøjet er ikke kun sjovt, men også en kreativ måde at inspirere børn til at udvikle deres fantasi, farvelægningsevner og problemløsningskompetencer. Giv dem mulighed for at skabe deres eget eventyr med vores byg-selv trælegetøj, og lad deres kreativitet blomstre.

Drenge tegner på bondegårdsuniverset

 

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Nyheter

RSS
mor og søn tegner
Viden

En legende vej til søvn for børn

Förbi Martin Kristensen

Foråret er her! Velkomsten af de lysere aftener bringer dog også udfordringer med sig, især for vores mindstes sengetidsrutiner. Læs med her for tips og...

Läs mer
De nyeste legetøjs trends
Trælegetøj Viden

De nyeste legetøjs trends

Förbi Jasmin Sørensen

Det er vigtigt for børn at kunne udfolde deres kreativitet. Men hvad er de væsentlige legetøjs trends lige nu?

Läs mer