Tilbage til skolen: Trælegetøj som legende læring

Tilbake til skolen: Treleker som leken læring

Tilbake til skolen

Vi har gått inn i august måned, og barnas skolestart er rett rundt hjørnet.

Som vi vet, lærer barn best gjennom lek og samhandling. Treleker er derfor den ideelle måten å kombinere moro og læring på. Med treleker får barna muligheten til å utforske, skape og oppdage verden rundt seg gjennom lekenes forskjellige former, farger og teksturer. Crateit.dk har vi nøye utvalgt kreative treleker som ikke bare underholder, men også styrker barnas sosiale ferdigheter, språkkunnskaper og evne til å uttrykke seg, både hjemme, men også på skolen.

Kreative treleker for fantasi og historiefortelling 

Med vår Dinosaurunivers barna kan lage sine egne spennende dinosaurhistorier. La dem reise tilbake i tid og utforske en verden der dinosaurene hersket. Med trefigurer av forskjellige dinosaurarter kan de gjenskape kamper, jakter og eventyr begrenset av fantasien deres. Denne treleken tillater morsom og lærerik lek samtidig som den stimulerer barnas kreative tenkning. Kjøp dinosauruniverset her.

 

 

Hvis barnet ditt drømmer om magiske skoger og eventyrlige skapninger, vårt Unicorn Universe være den perfekte lekekameraten. Med figurer av June og hennes enhjørningsvenner kan barn fordype seg i en verden full av magi og mystikk. De kan lage sine egne historier om vennskap, eventyr og fortryllende opplevelser. Denne fantasifulle leken vil hjelpe barn å utvikle sine språkferdigheter og evnen til å uttrykke følelsene sine gjennom historiefortelling. Kjøp unicorn universet her.

 

 

Med våre kreative treleker er vi klare til å inspirere og styrke barnas fantasi, læring og historiefortelling både i og utenfor skolen. Vi vet at skolen spiller en viktig rolle for barns utvikling, men lek hjemme har også stor betydning for barnets skolegang og utvikling.

Vi i Crateit.dk er glade for å være med på barnas fantastiske reise mot læring, fantasi og historiefortelling. Vi ønsker dere alle en fantastisk skolestart og håper at trelekene våre vil bringe glede og læring inn i hverdagen deres.

Med vennlig hilsen
Hele laget Crateit

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Nyheter

RSS
mor og søn tegner
Viden

En legende vej til søvn for børn

Av Martin Kristensen

Foråret er her! Velkomsten af de lysere aftener bringer dog også udfordringer med sig, især for vores mindstes sengetidsrutiner. Læs med her for tips og...

Les mer
De nyeste legetøjs trends
Trælegetøj Viden

De nyeste legetøjs trends

Av Jasmin Sørensen

Det er vigtigt for børn at kunne udfolde deres kreativitet. Men hvad er de væsentlige legetøjs trends lige nu?

Les mer