Vores DNA

Hvordan opstod ideen CRATEIT

Vi skaber kreativitet med mennesket i centrum - Det er vores DNA

Ideen

Hos CRATEIT havde vi et ønske om at skabe noget for børn, der bidragede til kreativitet og leg – og hvor de kom væk fra skærmen. Bæredygtighed, socialt ansvar og glæde blev omdrejningspunktet for det, vi nu kender som CRATEIT. 

Vi har børn i fokus

Børn bruger i stigende grad mere tid bag skærmen, hvilket også har indflydelse på det sociale samvær. Vi ville skabe noget, der ikke blot udfordrer kreativiteten, men også kan bidrage til et fællesskab, læring og interesser for børn i alle aldre.

Konceptet er testet

Konceptet er testet og udviklet i samarbejde med børn, lærere og pædagoger, hvor over 100 børn har været en del af processen. Forløbet har bevist, at CRATEIT giver alle børn uanset kreative forudsætninger muligheden for at lave et produkt, som de er stolte af.

Vi er en Iværksættervirksomhed i hastig vækst

TEAM CRATEIT

Sammen skaber vi kreativitet, leg og læring

Mød teamet bag CRATEIT

Hos CRATEIT har vi skabt et team, hvor kompetencerne spænder bredt. Vi har hver vores unikke færdigheder, som tilsammen skaber en stærk organisation, hvor humor er i højsædet, og tempoet altid er i top. Vi har en fælles passion for at skabe noget større end os selv, og ikke mindst for at gøre en forskel for dem, som vi møder på vores vej.

En fælles forståelse for stærk kommunikation
- er styrken i vores organisation

Stifterne

Tonny Olsen

Webudvikling & Marketing

Tonny har trods sin alder, opstartet og drevet en række af virksomheder. Specialet ligger indenfor web- & forretningsudvikling. Med Tonny på sit team, er vi sikre på at tingene sker, til den aftalte tid.

Martin Kristensen

Salg & Økonomi

Martin har med sine vestjyske rødder begge føder plantet solidt på jorden. Det kommer især til stor gavn i dialog med kunder, hvor der altid stræbes efter, at kundernes ønsker bliver opfyldt ned til mindste detalje. 

Sarah Sørensen

SOME & CONTENT

Sarah studerer multimediedesign, og interesserer sig meget for de sociale medier og grafisk arbejde. Sarah brænder for at arbejde kreativt, og går op i at udvikle godt content, hvor der er tænkt over detaljerne.  

Bolette Olsen

SOME & CONTENT

Bolette har stor interesse indenfor SoMe og at udvikle content hertil. Det grafiske design kan hurtigt trække Bolette ind i sin egen lille bobbel, og deraf kan du forvente content, som er en fryd for øjet.  


Hvem Samarbejder vi med?

Vi skaber kreativ leg og læring
til børn i alle aldre

social, klima og økonomisk bæredygtighed

Hos CRATEIT stræber vi efter at udvikle og producere produkter i bæredygtige materialer, hvor vi med fokus på social bæredygtighed opbygger en rentabel forretning, som giver mulighed for at skabe flere jobs i Danmark. Vi mener at fundamentet på en solid virksomhed bygges på ordentlige værdier.
Det er for os social, klima og økonomisk bæredygtighed. 

Et fundament af værdier
Hos CRATEIT er CSR en topprioritet, det grundlaget for vores eksistens. Vi har med afsæt i vores pragmatiske tilgang, valgt at fokusere på de punkter, hvor vi føler vi realistisk set kan gøre en forskel. Det udmunder sig i flere forskellige dele af virksomheden – dele som du kan læse mere om her.

Socialt ansvar
Det har været vigtig for os, at etablere et samarbejde med værksteder, hvor der arbejder mennesker med nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne, som i den forbindelse hjælper med produktion og samling af produkterne. Her kan vi skabe værdi for medarbejdere, med særlige udfordringer. Vi ser at arbejdet med at samle og producerer CRATEITs skaber smil og sjove arbejdsdage. 

Bæredygtige materialer
I forhold til materialerne til CRATEITs produkter, har der været fokus på at finde træ fra skove som er FSC mærkede. Lige så vigtigt har det været at skovene er europæiske, så materialet ikke skal fragtes over enorme distancer. På den måde kan vi mindske CO2 udslippet både ved transport, men også ved at sikre at fældningen af træer sker med omtanke.

Kundernes udtalelser

Marlene Harboe Nielsen

Pædagog - Tarup Skole

“Jeg tror det er så nemt at gå til for rigtig mange, da rammerne er sat og så gælder det bare om at slippe fantasien løs i pynteprocessen. Jeg kan se at især drengene har gavn af at figuren er givet på forhånd, da de nogle gange godt kan have svært ved at finde på hvad de lige skal tegne. Det er en knaldgod ide for at lokke flere drenge til krea værkstedet. 
Figurerne blev pyntet meget forskelligt, men især glimmer var et hit  – hvilket man jo godt forstår. Det er nemt for 0-2 årgang at deltage, og ingen behøves være mester til at tegne/male for at være med. “

Skal du være vores næste pratikant

Vi skaber kreativitet med mennesket i centrum - Det er vores DNA

Din værdikupon på

100 kr.

Kan indløses med denne kode:

"nyhedsbrev"

Den er også sendt til din indbakke. Nogle gange ender den i spam. Du skal købe for minimum 399 kr. før den er aktiv.

Få værdikupon på

100 kr.

Få 100 kr. i rabat på din første ordre, når du skriver dig op til vores nyhedsmail. Du kan altid melde det fra igen.

Minimumsordren er på 399, før værdikuponen kan bruges.