Crateit er mere end bare en kasse

Vi går forrest når det handler om at
skabe kreativt legetøj på en
bæredygtig og lærerig måde.

Kreativt legetøj til børn i alle aldre

Udviklet i samarbejde med
børn og pædagoger

For at give vores produkt størst mulig værdi er det testet og udviklet i samarbejde med børn og pædagoger. Vi har allerede fra første fase inddraget børn for, at det blev skræddersyet til dem. Det har været en stor hjælp at kunne evaluere løbende med skoler og SFO’er. På den måde har vi lokaliseret hvad der virkelig giver værdi for børn. 

Ydermere har vi korresponderet med lærer og pædagoger i forhold til hvordan vi sikrede, at børn kan arbejde selvstændigt med Crateit. Således kan børn være kreative på egen hånd, hvormed man som forældre kan få tid til at klare dagens forskellige gerninger – og ønsker man i familien at være fælles omkring det, er der heldigvis massere af timers leg i de forskellige figurer. 

Samarbejdet med lærerne og pædagogerne har blandt andet resulteret i “hjælpelinjer” på produkterne, hvilket øger figurernes intuitive fremtoning, men stadig bevares den frie leg og plads til kreativitet. Det betyder, at børn helt ned til 5 års alderen kan arbejde mere eller mindre selvstændigt med produktet. 
Crateit er kreativt legetøj for alle.

Socialt ansvar

Hos Crateit tager vi socialt ansvar alvorligt. Det er en af grundværdierne i vores virksomheds DNA. Vi forsøger at gøre en forskel på de områder, som vi har mulighed for at påvirke positivt. Vi ønsker at tage ansvar og være med til at udvikle det samfund, som vi er en del af.

Det kommer blandt andet til udtryk i vores produktion. Crateit's produkter bliver produceret på et lokalt værksted, som er drevet af udviklingshæmmede medarbejdere med kæmpe engagement og kreativitet. Vi er stolte af, at kunne bidrage til at få aktiveret borgerne med produkter som de kan forstå og relatere til.

Vi kan både se og mærke, hvor meningsfyldt en hverdag Crateit's produkter og tilstedeværelse giver de enkelte borgere. Dette er ikke kun til gavn for virksomheden, men til gavn for samfundet som helhed.

Det er vores ambition, at vi i takt med stigende efterspørgsel, vil aktivere endnu flere borgere, så Crateit's produkter kan skabe glæde og gavn. Det mener vi er socialt ansvar.

Kreativitet, legetøj, læring

Styrker de kognitive evner

Vi sætter stort fokus på den mentale sundhed, og har derfor udviklet vores produkter efter idéen om at styrke de kognitive egenskaber i hjernen. Vi ved ud fra dybdegående studier, at den kreative leg forbedrer koncentrationsevnen, indlæringsevnen og finmotorikken.

Hvis du har lyst til at læse mere omkring de omfattende undersøgelser af kreativ leg og de mange medfølgende positive effekter, henviser vi til www.brightwatergroup.com. De har samlet alle studierne i en nem og overskuelig artikel - God fornøjelse.

Dansk produktion

Hos Crateit ønsker vi at mindske virksomhedens klimaaftryk, da vi er bevidste om, hvor vigtigt det er for vores næste generation. Vi undgår derfor bevidst CO2 udledning ved ikke at transportere vores produkter over store afstande, grundet vores danske produktion.

Vi synes også, at det er vores ansvar som en dansk virksomhed at sikre fremtidige danske arbejdspladser og sørge for et Danmark i konstant vækst.

dansk-iværksætteri-crateit

KREATIV UDFOLDELSE OG MINDRE SKÆRMTID

Crateit er opstået med formålet om at skabe kreativ udfoldelse i en verden, hvor skærmtid fra computeren, telefonen og tablets i større grad stjæler vores tid.

Med et produkt fra Crateit kommer du væk fra skærmen, og får samtidig muligheden for at styrke dine kreative kompetencer.

Du støtter dansk iværksætteri

Når du køber et af CRATEITs produkter, støtter du samtidig op omkring dansk iværksætteri. CRATEIT er dansk med stort D. Vi bestræber os efter at have alle aktiviteter i Danmark, hvilket også vil afspejle sig i kvaliteten af vores produkter.
Hos CRATEIT ønsker vi hele tiden at blive klogere på, hvordan vi styrker vores virksomhed med tanke på cirkulær økonomi. Vi samarbejder derfor med Iværksætter Danmark om at gøre virksomheden mere bæredygtig og cirkulær.

danmark-virksomhed-crateit
vi passer på naturen

Bæredygtige materialer

En bæredygtig virksomhed er for os nøglen til en sund virksomhed. Derfor har vi nøje udvalgt vores leverandører, således at vi ikke går på kompromis med bæredygtighed.

Alle vores produkter er produceret af træ fra skove i Europa. På den måde sikrer vi os ordentlige forhold for processen fra træ til en færdig CRATEIT.

Intuitivt design

Alle produkterne hos CRATEIT er udviklet med et intuitivt design, som gør det nemt at komme i gang at farvelægge.

De intuitive graveringer på figurerne gør, at de får liv og giver fantasien frit løb, selv uden farvelægning.

Hvis du dog alligevel synes, at det er sjovere at farvelægge uden hjælpelinjer, kan du blot vende figuren om og farve helt som du selv vil. Det synes vi er intuitivt.

faber castell tuscher - crateit

Crateit er mere end blot en kasse

CRATEIT er et univers med kreativ leg og læring.
I samarbejde med skoler i Odense, har vi skabt et produkt hvor der er taget højde for alle parametre. Vi ved fra forskningen, hvor vigtigt det er at begrænse børns skærmtid.
Ydermere er produkterne produceret i bæredygtige materialer. Vi tager højde for at netop vores børns fremtid skal se lys ud.

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit