Skab dit eget eventyr med

Kejserens Nye Klæder

3 unikke produkter

Kreativt puslespil

Dkk 329
  • Alder 6+
  • 36 brikker
  • +5 timers farvelægning

Kreativt vendespil

Dkk 349
  • Alder 3+
  • 20 unikke stik
  • Styrker hukommelsen

kreative
figurer

Dkk 299
  • Alder 5+
  • 14 unikke figurer
  • Skab din egen leg

H.C. Andersen X Crateit™

Kreativt trælegetøj

Kejserens Nye Klæder genfortalt gennem 3 unikke produkter

Et unikt samarbejde er skabt mellem H. C Andersens Hus og Crateit. Sammen gør vi plads til mangfoldighed og formidler gennem kreativt trælegetøj, det unikke eventyr "Kejserens Nye Klæder" som er skrevet af H.C Andersen.

Læs mere om produkterne

Øje for det oversete

Hele verden skal kende til Crateit, og det er der en helt særlig grund til! Hver evig eneste dag arbejder vi sammen med nogle af de mest fantastiske og inspirerende mennesker der findes på denne jord! Disse mennesker har det nogle gange lidt sværere end os, specielt når det kommer til at have et normalt arbejde.

Hos os er der plads til alle, og det ønsker vi at vise verden med vores Kickstarter kampagne, hvor vi fokuserer på socialt ansvar gennem vores produktion. Formålet er at skabe meningsfuldt arbejde for voksne mennesker med udviklingshæmning. 

Vi skaber tid til legen

Crateits produkter taler til de kreative, moderne forældre, der leder efter legetøj som passer til barnets udviklingstrin og stimulerer deres leg.

mere end bare et stykke legetøj

Kreativt puslespil

Farvelæg dit eget puslespil

Før

Efter

Kejseren har brug for din hjælp!

Hele hans landsby er  gået i stykker, og han har brug for din hjælp til at samle og male den. De eneste begrænsninger er din egen fantasi!

Kun fantasien sætter grænser

Kassen indeholder

Kreativt vendespil

Farvelæg dit eget vendespil

Før

Efter

Kejseren har ikke noget tøj på!

Hjælp kejseren med at finde hans tøj, så han kan genvinde troværdighed hos byens borgere. 

Kun fantasien sætter grænser

Kassen indeholder

Kreative Figurer

Farvelæg dine egne figurer

Før

Efter

Mal noget farverigt tøj på Kejseren!

Vær kreativ med vores trælegetøj som kan farves med dine yndlings farver. Dyk ned i eventyret, og mal Kejseren, hans tøj, væverne og alle de andre figurer der hører til eventyret.

Kun fantasien sætter grænser

Kassen indeholder

Relevant lovgivning

Crateits produkter overholder relevant og aktuel lovgivning inden for de områder som Crateit beskæftiger sig med. Alle Crateits produkter er produceret ud fra Ce-direktivet certificering inden for legetøjs kategorien.

Ydermere forholder og overholder Crateit bestemmelserne i LAB §91 & 93§ idet at virksomheden arbejder med voksne mennesker med udviklingshæmning. Crateit sørger for i samspil med de aktuelle værksteder at ovenstående lovgivning overholdes. 

Fully funded Kickstarter på 24 timer

Kickstarter 2022 November-December

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Praktiske spørgsmål

We provide the most user-friendly service for you to develop your software with the best user-experience design. You can come up with an idea, design plan or we are open for discussion to help you to develop your desired software efficiently.

Vores Kickstarter slutter midt november 2022

De første produkter bliver sendt afsted i løbet af November, så dem der har købt Early Bird-tilbuddet har produkterne før jul. 

Når ordren er afsendt, så tager det 1-3 hverdage med GLS.

Ja du kan. Produkterne bliver tilgængelige på vores hjemmeside, og de kan også købes fysisk i H.C Andersens hus i Odense efterfølgende. 

Generelle spørgsmål

Vores produkter bliver lavet i vores produktion på Bregnevej, kun 2 km. fra vores hovedkontor i Odense. 

Alt det træ vi producerer vores produkter af, er af 100% FSC-certificeret træ, som kommer fra europas skove. FSC-certificeringen betyder, at alt træet kommer fra bæredygtigt skovdrift, hvor der også er sikret for skovarbejdernes sociale rettigheder.

Ja da! Vores kontor er altid åbent for kunder der vil afhente produkterne fysisk. Du vælger blot 'afhent lokalt', når du checker ud. Du kan afhente i tidsrummet 9-16.

Kickstarter FAQ'S

Hvis du som virksomhed ønsker at rejse økonomisk kapital til et projekt, kan du starte en crowdfunding-kampagne på enten Kickstarter eller Indiegogo, som er 2 af de største internationale platforme af crowdfunding.   

Crowdfunding er en form for fundraising, hvor virksomheder fremlægger projekter og kampagner, som alle interesserede kan være med til at rejse penge til; Venner, familie, private investorer, virksomheder, osv.

Der er 2 grunde til, at vi prøver kræfter med en Kickstarter:

1. Vi vil rigtig gerne fortælle verden, hvordan voksne mennesker med udviklingshæmning kan være med til at gøre en stor forskel ude på arbejdsmarkedet gennem meningsfyldt arbejde.  

2. Vi er stolte af vores samarbejde med H.C Andersens Hus, og vil gerne kaste lys over vores nye produktserie; hvor fokus er på at skabe kreativitet og leg gennem H.C Andersens fortællinger formidlet gennem vores tidsløse trælegetøj. 

Som 'Backer' på vores kampagne, kan du selv vælge, hvilket beløb du har lyst til at støtte vores kampagne med. Der er forskellige 'rewards' som du kan vælge mellem, som er det produkt, vi sender til dig når kampagnen er færdig. Når du støtter vores Kickstarter er du med til, at vi hos Crateit, kan få rejst mere kapital til, at få udvidet vores produktion, og dermed få skabt mere meningsfyldt arbejde for voksne mennesker med  udviklingshæmning 

Et univers af leg og kreativitet

Fortsættelse følger...

Vi skaber tid til legen

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit