Vores DNA

Hvordan opstod ideen CRATEIT

Vi skaber kreativitet med mennesket i centrum - Det er vores DNA

Ideen

Hos Crateit havde vi et ønske om at skabe noget for børn, der bidragede til kreativitet og leg – og hvor de kom væk fra skærmen. Bæredygtighed, socialt ansvar og glæde blev omdrejningspunktet for det, vi nu kender som Crateit. 

Vi har børn i fokus

Vi vil skabe noget, der ikke blot udfordrer kreativiteten, men også kan bidrage til et fællesskab, læring og interesser for børn i alle aldre. Børn bruger i stigende grad mere tid bag skærmen, hvilket også har indflydelse på det sociale samvær, dette kan vores produkter være et glimrende supplement til.

Konceptet er testet

Konceptet er testet og udviklet i samarbejde med børn, lærere og pædagoger, hvor over 100 børn har været en del af den løbende process. Forløbet har bevist, at Crateit giver alle børn uanset kreative forudsætninger muligheden for at lave et produkt, som de er stolte af.

Vores kernefortælling

hvordan opstod ideen

Vi skaber tid til legen

Hos Crateit arbejder vi hver eneste dag for at skabe tid til legen. Vi vil styrke den kreativitet og det nærvær, der kan være så hårdt presset hos småbørnsfamilierne i en travl hverdag. 

Her er ingen løftede pegefingre – bare et univers fyldt med leg og kreativitet for store og små. Gennem fordybelse, farver og leg hjælper vi med at sætte farten ned og give familiens yngste mulighed for at udvikle sig i deres eget tempo. Sammen med de voksne.

 

Vores legetøj taler til de kreative, kvalitetsbevidste forældre, der leder efter legetøj til deres børn, som passer til barnets udviklingstrin og stimulerer deres leg – samtidig med, at det er rart at have stående fremme på hylden. 

Det taler til de forældre, som ønsker at se deres egne, sociale værdier afspejlet i deres børns leg. Og det taler til bedsteforældrene, der mangler det helt rigtige legetøj, når børnebørnene kommer på besøg. Eller når de fortjener en lille ekstra gave, bare fordi.

 

Vi er en Iværksættervirksomhed i hastig vækst

TEAM CRATEIT

Sammen skaber vi kreativitet, leg og læring

Mød teamet bag CRATEIT

Hos Crateit har vi skabt et team, hvor kompetencerne spænder bredt. Vi har hver vores unikke færdigheder, som tilsammen skaber en stærk organisation, hvor humor er i højsædet, og tempoet altid er i top. Vi har en fælles passion for at skabe noget større end os selv, og ikke mindst for at gøre en forskel for dem, som vi møder på vores vej.

Team crateit

En fælles forståelse for stærk kommunikation
- er styrken i vores organisation

Stifterne

Tonny Olsen

Co-Founder
Produktion & Udvikling

Tonny har trods sin alder, opstartet og drevet en række af virksomheder. Specialet ligger indenfor web- & forretningsudvikling. Med Tonny på sit team er vi sikre på, at tingene sker til den aftalte tid.

Martin Kristensen

Co-Founder
Salg & Økonomi

Martin har med sine vestjyske rødder begge fødder plantet solidt på jorden. Det kommer især til stor gavn i dialog med kunder, hvor der altid stræbes efter, at kundernes ønsker bliver opfyldt ned til mindste detalje. 

Medarbejderne

Sarah Sørensen

Studentermedhjælper
Some & Content

Sarah er uddannet som multimediedesigner, og interesserer sig meget for de sociale medier og grafisk arbejde. Sarah brænder for at arbejde kreativt, og går op i at udvikle stærkt content, hvor der er tænkt over detaljerne.  

Mathilde Vejen

Content Creator

Mathilde er ved at uddanne sig som markedsføringsøkonom. Hun er perfektionist med stort P, som kommer til udtryk på diverse SOME platforme, hvor hun sætter en ære i at skabe kreativt indhold. Som person kan du altid regne med, at hun griner af alle dine jokes, selv de dårlige. 

Mia Boutrup

Digital markedsføring

Mia er ved at uddanne sig som markedsføringsøkonom, og kan godt lide at fordybe sig i den analyserende del bag en virksomhed. Trods hendes gode arbejdsgang er der også sjov og spas gemt i hende, hvor der bliver fyret nogle jokes af.


Hvem Samarbejder vi med?

Vi skaber kreativ leg og læring
til børn i alle aldre

social, klima og økonomisk bæredygtighed

Hos CRATEIT stræber vi efter at udvikle og producere produkter i bæredygtige materialer, hvor vi med fokus på social bæredygtighed opbygger en rentabel forretning, som giver mulighed for at skabe flere jobs i Danmark. Vi mener, at fundamentet på en solid virksomhed bygges på ordentlige værdier.
Det er for os social, klima og økonomisk bæredygtighed. 

Et fundament af værdier
Hos CRATEIT er CSR en topprioritet. Dét er grundlaget for vores eksistens. Vi har med afsæt i vores pragmatiske tilgang valgt at fokusere på de punkter, hvor vi føler vi realistisk set kan gøre en forskel. Det udmunder sig i flere forskellige dele af virksomheden – dele som du kan læse mere om her.

Socialt ansvar
Det har været vigtig for os at etablere et samarbejde med værksteder, hvor der arbejder mennesker med nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne, som i den forbindelse hjælper med produktion og samling af produkterne. Her kan vi skabe værdi for medarbejdere med særlige udfordringer. Vi ser, at arbejdet med at samle og producerer CRATEITs skaber smil og sjove arbejdsdage. 

Bæredygtige materialer
I forhold til materialerne til CRATEITs produkter, har der været fokus på at finde træ fra skove som er FSC mærkede. Lige så vigtigt har det været at skovene er europæiske, så materialet ikke skal fragtes over enorme distancer. På den måde kan vi mindske CO2 udslippet både ved transport, men også ved at sikre at fældningen af træer sker med omtanke.

Skal du være vores næste pratikant

Vi skaber kreativitet med mennesket i centrum - Det er vores DNA

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit