VI ØNSKER AT SKABE KREATIV UDFOLDELSE FOR BØRN I ALLE ALDRE

FÅ DONERET KREATIVT
LEGETØJ TIL DIN SKOLE

Tilmeld skoledonation ↓            

Hvorfor modtage
en donation?

Et univers af leg og kreativitet

Hos Crateit™ mener vi, at alle skal have mulighed for at udfolde sig kreativt. Det skyldes at vi selv som børn, ikke havde mulighed for at lege og fordybe os i kreativt legetøj. Det er en skam, da det både udvikler, styrker og aktiverer børn på en sund måde. 

Som skole kan i være med til at styrke børns kognitive evner om end det er i undervisningen eller i pauserne, og så endda på en ny og sjov måde – nemlig ved at farvelægge. 

Hvad indebærer en skoledonation? 
En skoledonationen indebærer en kreativ kasse, som indeholder 116 figurer fra vores forskellige temakasser. Vi har designet en kasse til skoledonationer, da vi har en mission om, at løsrive børn og unge fra elektroniske produkter, og reducere deres skærmtid. Det kan ses ved at byde børnene på timevis leg, fordybelse og koncentration i vores kreative produkter. 

I vores kasse til en skoledonation får du muligheden for at rejse tilbage i tiden, til dengang hvor dinosaurerne herskede og naturen voksede vildt. Mærk stemningen af sommer og badeferie eller tag på en skøn rejse til fantasiland, hvor enhjørningerne lever i harmoni med hinanden. Kasserne indeholder mange forskellige temaer, så der er garanti for, at alle kan være med. 

Tidligere erfaring med andre skoler
Tidligere har vi doneret til samtlige skoler, hvor elever har haft mulighed for at fordybe sig i vores temakasser. Vi har fået god og positiv respons fra skolerne, da temakasserne indbyder til koncentration og samtaler blandt elever, som måske ikke altid deler de samme interesser.

Tak fordi vi må donere til din skole!
Når du modtager en skoledonation fra Crateit™, hjælper i vores virksomhed med at sætte fokus på kreativitet, leg og læring. Hos Crateit tager vi socialt ansvar alvorligt, og er en af grundværdierne i vores virksomheds DNA – og det hjælper I os med, ved at sprede budskabet. 

Få doneret en kasse

Skab dyb koncentration

Produkterne fra Crateit™ byder på kreativ fordybelse for både børn og voksne. Ydermere er det en god aktivitet til klassen, i en hverdag der ellers er fyldt med skærmtid.

Styrk børns
kognitive evner

Vi sætter stor fokus på den mentale sundhed, og har derfor udviklet vores produkter efter idéen om, at styrke de kognitive egenskaber i hjernen.   

Alle de underbevidste beslutninger, såsom at male, vælge farver og ramme indenfor linjerne er med til at styrke børns hukommelse, indlæringsevne og koncentrationsevne. 

 

Hvad indeholder donations-kassen?

skal vi donere til jer?

skriv jer op i dag, så kontakter vi jer med yderligere information

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit