www.Børneflapper.dk

Navnemærker, der kan købes i pakker af 45 stks. eller 90 stks., med eller uden beskyttende lakforsegling.

Meget simpelt! Danmarks bedste – ifølge trustpilot.

Børneflapper® er udover et produkt – en loyalitetsklub.

‘Børneflapper klubben’ skaber unikke fordelsrabatter til familier og vi er med som fordelspartner i deres medlemsklub. Det betyder, at du kan få fat i en unik fordelsrabat på 25%, som gælder alle produkter fra Crateit.

For at få adgang til rabatten, skal du være medlem af klubben – og det kan du blive ganske gratis.

Hvordan fungerer Børneflapper?

Vi har alle nok prøvet at miste noget, men med Børneflapper kan du sætte navnemærker dine ting, så de ikke bliver lige sålet væk. Navnemærkerne kan sættes på stort set alt udstyr og alle textiller. Skriv både navn og telefonnummer i – så er det nemt at finde frem til ejeren.

Og så kan du jo sætte dem på dine farvelagte figurer fra Crateit, så der ikke er andre, som kan tage æren for børnenes fine kreationer.

Personliggør med ikon og farve

Et velvalgt ikon er det, som børn genkender bedst og det større barn selv vælger. Det gør det både sjovt og hjælper til at holde styr på tøj, udstyr og legetøj. Du kan vælge mellem mere end 150 forskellige ikoner.

Vælg den farve, der vækker begejstring, eller dén du eller dit har en præference for.

børneflapper

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit