Bedste tuscher til børn

Har du børn som elsker at farvelægge og være kreative? i dette indlæg finder du de bedste tuscher til børn.

I en verden hvor skærmtiden bliver en større og større del af hverdagen, kan det være tiltrængt at kunne underholde børnene på en anden måde, som samtidig kan styrke børns kreativitet og udvikling.

At tegne og farvelægge styrker og stimulerer børns finmotorik og kognitive mekanismer, som bidrager til bedre koncentration, indlæringsevne og hukommelse. Og så er det også bare hyggeligt at sidde og være kreativ sammen, det skaber nærvær og hygge.

Ja der er mange fordele ved at være kreativ.

Du kender nok problemstillingen med sløve, dårlige og indtørret tuscher, som bare ikke kan farvelægge ordentligt. I dette blogindlæg vil jeg forklare lidt om de bedste tuscher til børn, så bliv endelig hængende.

Posca – Permanente tuscher med intens farve

Skab fantastiske kunstværker med de hurtigtørrende, langtidsholdbare og vandbaserede Posca tuscher. De er perfekte til alle slags overflader, lige fra lærred, glas, sten og træ, da de giver intens farve, som bare holder. De er derfor helt ideelle til Crateits produkter. Er du ekstra kreativ, kan farverne blandes og intensiveres ved at male i flere lag.

Har du endnu ikke prøvet Posca tuscherne er denne pakke med 8 forskellige farver en rigtig god måde at komme igang på. Find den her.

Skal der mere glimmer på hverdagen? Så findes Posca tuscherne også i en pakke med 8 flotte farver med glimmer i. De er vildt gode til at lave effekter eller bare mere festlige designs. Find den her.

Der findes 20 forskellige farver at vælge imellem enkeltvis, så mangler du lige din yndlingsfarve så kan du finde den her.

Faber Castell – Dobbelt tuscher perfekte til børn

Faber Castell er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem med børn. De fungerer på de fleste overflader, og er perfekt til både detaljer eller større områder der skal farves, da tuscherne har 2 ender, bred spids til f.eks. farvelægning af større arealer, hvor den tynde spids er god til detaljer samt skrift.

Tuscherne er vandbaseret og kan nemt vaskes af de fleste tekstiler.

Faber Castell tuscherne kommer i en pakke med 20 forskellige flotte farver, som du finder her. Der findes også en pakke med 10 forskellige farver, dem finder du her.

Faber Castell laver også et sæt med 6 tuscher i metalliske farver. Spidsen på disse tuscher er 1,5 mm brede, hvilket gør dem perfekte til at lave effekter og små detaljer med.

Vidste du at Faber Castell er et af de brands der har mest fokus på bæredygtighed? Læs mere om deres tiltag her.

Inspiration til kreativ farvelægning

Nu kender du de bedste tuscher til børn, men hvad skal du så farvelægge?

Farvelæg dit helt eget puslespil

Bedste tuscher til børn

 

Bedste tuscher til børn – find puslespillet med bondegården her

Farvelæg dit eget kreative puslespil, du vælger helt selv, hvilke farver og hvordan det skal ende med at se ud, kun fantasien sætter grænser. Der er flere forskellige motiver, find dem her. Puslespillet bidrager med mange timers fordybelse, både med at farvelægge det, men også at samle det igen og igen.

Del blogindlægget

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit