10 ting du kan bruge jule-temakassen til

Julen byder ofte på hyggelige stunder med familie fra nær og fjern. Når dagene er korte så tændes stearinlysene i de danske hjem, pebernødderne kommer på bordet og kreative aktiviteter sammen med børnene værdsættes. Med vores julekasse kan du byde dine børn på endnu en kreativ aktivitet. Læs her hvordan du kan bruge vores julekasse til forskellige kreative juleaktiviteter.


1. Lav jule-nøgleringe 

Tilføj en nøglering til din yndlingsfigur, og sæt den på skoletasken eller i nøglebundtet i og op til december måned! Nøgleringen skaber endnu flere muligheder med dine figurer. 

2. Julelandskab  

Find nogle gamle papkasser frem som du måske har stående i dit bryggers eller skur, og begynd på dit nye julelandskab. Alle figurerne kan få sin egen rolle, og landskabet kan stå fremme i hele december måned.  Se her hvordan vi før har lavet et dyre-landskab med dyrene fra Jyllands Park Zoo

3. Pynt på juletræ 

Alle figurerne fra vores julekassen har et lille hul i, som gør det muligt at putte tråd eller snor igennem, så du kan lave personligt julepynt til juletræet eller andre festlige dekorationer.  

4. Pynt i hjemmet 

Når du modtager vores julekasse, vil du også finde 2x store skinner og 2x små skinner, som alle figurerne kan stå i. Sæt skinnerne med figurerne rundt omkring i hjemmet, og spred julehyggen i hjemmet! Du kan tilkøbe flere skinner på vores webshop, så alle figurerne kan få et plads i hjemmet.  

5. Kassen kan farvelægges og bruges som pynt  

Vores fantastiske praktikant, Natasha, har i år opgraderet den store julekasse med et nyt design, som indbyder til, at hele kassen har jule-motiver på, som selvfølgelig farvelægges og bruges opbevaringskasse eller reusable juleindpakning. Køb den store julekasse her.

6. Til og fra kort 

Bag på alle vores figurer, har vi gjort plads til, at I selv kan skrive til/fra, og dermed bruge figurerne som til og fra kort. Efter gaven er pakket op, kan figuren få en fast plads på juletræet fremover.

7. Julekalender 

Vores store julekasse består af 24 forskellige figurer. Dermed kan I vælge at farve 1 figur om dagen, og hænge dem op ved siden af hinanden. Dermed får børnene en ekstra glæde hver dag i december! 

8. Bordkort 

November, december og sågar januar står ofte på tidlige og forsinkede julefrokoster med familie og venner. Man kan spice sin julefrokost op, ved at lave nogle festlige bordkort med vores figurer. Plejer onkel at være julemand hvert år? Så skal han da have julemanden som bordkort.

9. Magneter 

Tilføj en magnet med lim eller dobbeltklæbende tape bag på figurerne, og sæt dem op på jeres køleskab

10. Børnene kan lege med figurerne  

Der er ingen grænser for fantasi og leg. Ofte går disse to meget godt sammen. Lav din egen jule-historie med figurerne.

 

Del blogindlægget

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit