Hvordan får man børnene væk fra skærmen?

Det er ikke nogen overraskelse at børn i dag bruger mange timer foran skærmen, og at det sommetider er en udfordring at få deres fulde opmærksomhed. Du har sikkert set og læst omkring, hvordan man får børnene væk fra elektronikken – og til din store overraskelse, får du her endnu et skriv, men med en løsning du nok ikke har set før.  

Løsningen er så simpelt som, at aktivere børnenes kreative side – men det indebærer ofte det helt store ståhej med maling, pensler og oprydning, som ikke ligefrem opvejer de få minutters koncentration som de fleste børn besidder.

Derfor har vi løsningen, til løsningen: nemlig Crateit. Gennem Crateit har børn og barnlige sjæle rig mulighed for at fordybe sig kreativt i en fælles familieaktivitet, herunder farvelægning og leg. Uanset om I ønsker at farvelægge figurer, puslespil eller vendespil, har Crateit et godt udvalg af forskellige temaer, der hitter hos børn.

En af vores trofaste kunder, Natasja Nielsen (mor til Mikkel og Theodor) fortæller:
Med Crateits figurer har jeg oplevet, at mine børn fordyber sig på en helt anden måde, og det er ligeledes nemt at finde frem og rydde hurtigt væk igen.  

De viser stolt deres fine figurer frem, og det er skønt at opleve den glæde det giver.  

En anden ting som jeg er vild med er, at Crateit som familie giver os, et fællesskab og et samlingspunkt. Vi har hjemme hos os oplevet, at det skaber en god stund, hvor de har lyst til at snakke om stort og småt, og hvor der reflekteres over dagen.” 

Også Nadja Fremming (mor til Filuca og Lucas), har givet os et par reflekterende ord med på vejen:
“Vores datter som aldrig gider noget om morgenen, andet end at se fjernsyn og være morgensur – hun hev det frem kl. 07 og tegnede videre. Så de er et KÆMPE hit.” 

Er dine børn svære at få væk fra skærmen?

Gør som Natasja og Nadja og aktiver dine børn med Crateit produkter. Udforsk Crateits produkter uagtet om du foretrækker puslespil, vendespil eller forskellige figurer.

Del blogindlægget

Din rabatkode på

15%

Kan indløses med denne kode:

Fordelsklub

Den er også sendt til din indbakke. Nogle gange ender den i spam.

Bliv en del af Crateit

Tilmeld dig vores fordelsklub

Team crateit

Få 15% på hele din næste ordre,
hvis du tilmelder dig nu.

Vi sender løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit