5 aktiviteter man kan lave med børn i efterårsferien 2022?

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og det betyder underholdning for hele familien – men hvad? 
Læs vores bud på 5 aktiviteter, man kan lave.
 
Bladende på træerne er begyndt at ændre farve, vejret er koldere og dagene føles kortere, hvilket betyder at det er blevet rigtig efterår. Derfor er det blevet tid til hygge og nærvær i forbindelse med efterårsferien i uge 42. Det kan være, at I allerede har lagt planer, eller blot mangler inspiration til efterårsaktiviteter – uanset hvad, er hygge og at værne om familien et must i ferien. 
 
Er du og din familie til kreative familieaktiviteter, så har vi samlet en liste med 5 bud, på ting man kan lave sammen med sine børn, især i efterårsferien: 

1 – Male/Tegne

Selvom det ikke er nogen ny ide at male/tegne med børnene, så kan du gøre det på en ny og sjov måde med produkter fra Crateit. Produkterne tillader børnene at udfolde sine kreative sider og samtidig styrker deres kognitive evner.  

Saml hele familien og farvelæg jeres eget puslespil, vendespil eller figurer i forskellige temaer – du bestemmer selv om du vil rejse tilbage i tiden, til dengang hvor dinosaurerne herskede og naturen voksede vildt eller mærke stemningen af sommer samt badeferie. I kan også tage på en skøn rejse til fantasiland, hvor enhjørningerne lever i harmoni med hinanden.

Er du blevet nysgerrig? Udforsk universet med Crateits produkter her.

2 – ClubCrateit event 2022

Smut en tur forbi Odense, og besøg H. C. Andersens Hus – gå på opdagelse, og fordyb jer efterfølgende i farvelægning af sjove figurer med ClubCrateit.  

I år kan du nemlig være en del af ClubCrateit, hvor børn og barnlige sjæle har rig mulighed for at farvelægge sjove figurer, konkurrere og gå på skattejagt. Dagen har også fokus på at indsamle penge til socialt udsatte børn – så kom til en sjov dag med ClubCrateit og gør en god sags tjeneste.  

Programmet for dagen:
– XXX

Der er lagt op til flotte kulisser fra H.C. Andersens hus, og mange timers leg.  

Arrangementet vil ske den X i uge 42. Så sæt kryds i kalenderen og tag på eventyr i ferien.  

3 – Hjemmelavet lanterne

Et andet forslag til kreativitet i ferien kunne være, at kreere hjemmelavet lanterne. Det er både en sjov og underholdende proces, men også et hyggeligt og personligt pynteting at efterårs-indrette sit hjem med. Find sjove motiver fra aviser, som kan limes fast eller tegn dine egne motiver med tuscher. Lanterne er med garanti med til at skabe efterårshygge i dit hjem. 

Alt du skal bruge til at lave det: 
🍁 Et gammelt syltetøjsglas, ellers kan det købes her 
🍁  Avispapir, blade fra haven, glimmer 
🍁 Lim, kan købes her 
🍁 Tuscher, kan købes her 
🍁 Fyrfadslys, kan købes her

4 – Kreativ med naturen

En gåtur ude i naturen er altid forfriskende og særligt smukt i denne årstid. Under gåturen kan I samle en masse forskellige blade og kastanjer, som kan bruges til kreative kreationer når I kommer hjem. Lav eksempelvis sjove kastanjedyr, eller lav fine malerier med bladeprint, som kan give hjemmet en efterårsfølelse.  

Hvad skal du bruge: 
🍁 Masse forskellige blade 
🍁 Kastanjer  
🍁 Tændstikker  
🍁 Maling/tuscher, kan købes her 
🍁 Papir eller et lærred 
🍁 Evt. lim, hvis I vil lime blade på lærred 

5 – Plukselv græskar

Græskarsæsonen er gået i gang, og du kan nu plukke dit eget græskar. Hvis ikke du har prøvet det før, er det en god mulighed for, at tage familien med ud på en tur. Udvælg det græskar, som du vil have og lav sjove og fine kreationer. Giv hinanden udfordringer, konkurrer i hvem, som laver den flotteste eller noget helt andet. Hvis det lyder spænende, så synes vi helt bestemt at det skal prøves. Vi har lavet en liste over de steder du kan plukke selv. Det er hyggeligt og du kan finde både pynte- og spisegræskar  

Hvor finder du plukselv græskar: 
🎃 Græskar Bjerrevej – Bjerrevej 282, 8781 Stenderup (Jylland)
🎃 Gaardens Grønt – Sandvej, 8740 Brædstrup (Jylland)
🎃 Hvidbjerggaard Pluk Selv – Videbækvej 15, 7400 Herning (Jylland)
🎃 Quists Pluk selv – Viborgvej 438, 8920 Randers (Jylland)
🎃 Randers Plukselv Græskar – Mastruphøjvej 36, Randers (Jylland)
🎃 Gould’s Græskar – Jebjerggårdvej 33, 7800 Skive (Jylland)

Del blogindlægget

Din rabatkode på

15%

Kan indløses med denne kode:

Fordelsklub

Den er også sendt til din indbakke. Nogle gange ender den i spam.

Bliv en del af Crateit

Tilmeld dig vores fordelsklub

Team crateit

Få 15% på hele din næste ordre,
hvis du tilmelder dig nu.

Vi sender løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit