25 gaveideer til hele familien

Mangler du inspiration til den perfekte gave, og som oven i købet gavner hele familien? Du har sikkert googlet en million gange, i håb om at finde den helt rigtige gave.

Den store frustration og stress det kan give, når man er tom for ideer, er en følelse de fleste kender. Af den grund har du her 25 gaveideer, som kan bruges til hele familien. Gave ideerne byder på mange interessante forslag, og der er sikkert garanti for, at du ikke allerde selv havde haft dem alle i tankerne. Selvfølgelig er der også sørget for, at gave ideerne er i forskellige prisklasser, så både fattigrøve og rige bedsteforældre med en stor pensionsopsparing kan finde noget, der er indenfor budget.  

25 gaveideer: 

Crateit produkter  

Her får du og din familie mange timers underholdning egnet til børn og barnlige sjæle. Vær kreativ og farvelæg dit eget vendespil, puslespil eller små figurer i forskellige temaer. Det er en god måde at være kreativ på og være sammen med familien. 

Trampolin park

Har du ikke prøvet at være i trampolinpark før, er det helt bestemt et besøg værd. Det er sjovt for både store og små – alle kan være med.  

Kongespil

Er vejret godt? Gå ud i haven eller tag ned i en park med kongespil i hånden. Dyst mod hinanden – der er garanti for at i hvertfald halvdelen af familien bliver glade (for at vinde). Tip: lav et børnehold og lad dem få sejeren.. Anbefales ikke til dårlige tabere.

Streaming tjenester  

Noget alle familier kan bruge (og altid kan bruge flere af), er et abonnent på streaming tjenester. Det er en glimrende mulighed for, at forkæle hele familien så alle er dækket ind på underholdning.  

Gavekort til isbod  

Hvem kan ikke lide kombinationen af frisk luft, familiens selskab og en god is? Så vil et gavekort til den nærmeste isbod være en oplagt gave til familien. Nyd en lækker is, gå en tur i området og få en hyggelig familietur ud af det.  

Picnickurv  

Madglad? Giv familien en picnickurv. Den kan bruges til alle de true familien skal på i fremtiden – og så er der ikke længere nogen undskyldning for, ikke at spise i naturen er godt. Tip: er det i sommersæsonen, er en køletaske måske en bedre ide.  

Billede bog/personlig bog 

Der var jo engang hvor børnene opførte sig sødt (eller i hvertfald så søde ud), og det har du helt sikkert taget et par gode billeder af. Forevig minderne med en fotobog, så teenagerne i huset kan få dårlig samvittighed over deres opførsel. Om ikke andet kan i alle mindes gode tider fra fortiden.

En tur i ZOO  

Dyr er nuttede, sjove og underholdende uanset om du er voksen eller barn. Derfor er en tur i Zoologisk Have en genial gave ide, til at få sure børn ud af deres hule/beskidte værelse. Se søde dyr og lav gode minder med familien.  

25 gaveideer

Tæppe hoodie  

Hvad er mere komfortabelt end en hoodie lavet af et tæppe?
En delevenlig gave der passes af alle størrelser (men køb gerne to, hvis der er farer for svedige armhuler eller rødvin spild).

25 gaveideer

En kat  

Kæledyret der nærmest passer sig selv, men alligevel er en fælles pligt for hele familien. Oveni det kan man gøre det i den gode sags tjeneste og vælge en kat fra dyreinternatet.
Tip: de røde katte er typisk sjovest. 

25 gaveideer

Gavekort til svømmehallen  

En tur i svømmehallen behøver ikke være kedelig – det er en god måde at forbrænde kalorier på, og udkøre børnene. Om ikke andet skal du bare lade være med at fortælle børnene at de IKKE må drikke vandet, så får du en billigere vandregning.

Popcornmaskine  

Hvem elsker ikke popcorn? Pop jeres egne lækre popcorn i en popcornmaskine og skab følelsen af hjemmebiograf. Tilføj en god film oveni, som hitter hos familien – så er gaven i hus.  

25 gaveideer

Biografbilletter  

Er I mere til de rigtige popcorn fra biografen, en større skærm og flere timers stilhed fra børnene – så er biografbilletter måske lige gaven du mangler?  Der er garanti for en lur til far og snacks til mor.

Højtaler

Musikken spiller din yndlingssang, børnene danser, men kvaliteten dårlig og mor får tinitus. En ny højtaler går man ikke galt i byen med – så kan familien danse, lave mad eller hoppe i sofaen til yndlingsnummeret med en god lyd. 

Her har du et bud på en højtaler, til en god pris fra Nordklang og kan købes i Føtex.

25 gaveideer

Just Dance  

Bevæg kroppen med videospillet “Just Dance” – så kan de voksne blive ømme i ledende dagen efter og børnene kan få brændt krudt af. Ren underholdning til dem der kigger på.

Spil fundet fra Elgiganten.

Oplader

Kedeligt tænker du måske? Men en praktisk gave, fordi familien helt sikkert lidt for ofte mister en. Og hvem synes ikke det er træls, når opladeren er væk?  Vær den guddommelige person, der giver familien den gave, som de helt sikkert ikke vidste at de manglede, før endnu en oplader er væk. Tip: lav en lille prik eller andet på den. Når et familiemedlem så har stjålet den og påstår at det er deres, er der ingen tvivl om hvem den rette ejer er.

25 gaveideer

Brætspil

Kan man få for mange brætspil? Ja, det kan man nok godt, men det er den oplagte mulighed for at tæske sine familiemedlemmer og vise at man er bedre end dem – den perfekte måde at skabe strid i familien.

Hyggeonkel har et stort udvalg med 4000+ spil.

H. C. Andersen hus  

Gaven som egner sig til familien, der ønsker en kulturel udflugt.  
Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere.” 

25 gaveideer

Kogebog med børne opskrifter  

Oftest er det forældrene der står for maden, men hvorfor ikke invitere børnene med ud i køkkenet og lade dem bestemme retten? Tip: sørg for at der ikke står “Pizza” i kogebogen, for så kan du bide dig sikker på, at det er den ret der bliver valgt hver eneste gang.

Færdig kageblanding  

En billigere ide til en gave og et lækkert samlingspunk for familien er en færdig kageblanding. Kedeligt? Det behøver det ikke være. Når man laver noget sammen som familie, skaber det minder, og det er til tider bare en kageblanding som skal til.

25 gaveideer

Verdenskort der skal skrabes  

Tid til at mindes alle de steder familien har besøgt. Gaven som kan skrabes vil blive en god ‘reminder’ fra familiens tidligere rejser til andre lande. Tip: sørg for at familien har været udenfor Danmarks grænser.

Coolstuff har forskellige varianter

25 gaveideer

Posca tuscher

Er familien kreativ? Posca tuscher kan bruges til alle kreative ting, i alle aldre og er derfor en god anledning til at samle familien. Tip: hold dem væk fra børn, hvis de voksne i familien foretrækker hvide vægge.

25 gaveideer

Globus

Kender familien ikke helt placeringen af Afrika, så er en globus en nødvendighed – eller også så er den bare pæn i indretningen.. Dog er det ikke til diskusion, at det er en god måde at lære børn lidt geografi på.  

25 gaveideer

Opslagstavle

Er børnene glade for at farvelægge, og ender deres flotte malerier nogen gange steder de ikke skal? En opslagstavle giver de voksne mulighed for at lave deres to do lister, mens børnene farvelægger, hvor de gerne må.  

25 gaveideer

Selvportræt af familien  

Køb et gavekort til en fotograf og lad hele familien blive fotograferet. Skør kunst, som kan hænges på væggen og minde familie om gode tider. Tip: lov småbørnene slik efter fotosessionen, ellers skal du ikke forvente store smil.

Derudover kan gaveideerne bruges som:

Den perfekte indflyttergave

Den sødeste værtindegave

Den gode julegave

Den gode julegave

Den bedste mandelgave

Den fine feriegave

Del blogindlægget

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af.
#teamcrateit

Indtast dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til alle dine fordele

Du er nu tilmeldt Crateits nyhedsbrev

Tilmeld dig vores fordelsklub!

"Det er helt gratis"

*Når du er tilmeldt vores fordelsklub, sender vi dig løbende eksklusive mails omkring nye produkter, kreative events og tilbud, som du ikke må gå glip af. Du kan altid afmelde det igen.
#teamcrateit