Crateit – Et kreativt samlingspunkt for familien

Kreativitet, leg og læring
Natasja Nielsen

Mor til Mikkel & Theodor

Kreativ fordybelse
skaber ro med mine børn

Det er hyggeligt at samle hele familien til en sjov og kreativ aktivitet, men det er ikke altid at hele ståhejet med maling, pensler og oprydning opvejer de få minutter som koncentrationen kan holdes herhjemme.

Men med Crateits figurer har jeg oplevet, at mine børn fordyber sig på en helt anden måde, og det er ligeledes nemt at finde frem og rydde hurtigt væk igen.

Crateits figurer er nemlig en anderledes og kreativ leg, der afviger fra den klassiske malebog.

Kreativitet, leg og læring

Børnene kan nemt bruge flere timers leg med figurerne. De bruger dem nemlig også bagefter, når de har brugt deres kreative fantasi til at farvelægge dem. Det kunne være, at man ville tilbage i tiden med en dinosaur-leg eller at man elsker kaniner, og derfor vil have sin nye kaninfigur fra kæledyrs kassen hængende i en nøglering på skoletasken.

Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kreativ aktivitet for hele familien - Crateit

Mine drenge elsker at fordybe sig i det kreative univers, hvor de udvikler sig og finder på nye sjove måder at male figurerne på. De viser stolt deres fine figurer frem, og det er skønt at opleve den glæde det giver.

Med både posca tuscher, glimmerlim og almindelige tuscher er der rig mulighed for at være kreative og legende, mens de samtidig styrker deres kognitive mekanismer og evnen til at koncentrere sig.

En anden ting som jeg er vild med er, at Crateit som familie giver os, et fællesskab og et samlingspunkt. Figurerne er en kreativ aktivitet for hele familien, der skaber nærvær og fordybelse. Det er en god mulighed for at høre, om hvordan drengenes dag har været. Vi har hjemme hos os oplevet, at det skaber en god stund, hvor de har lyst til at snakke om stort og småt, og hvor der reflekteres over dagen.

Vi har brugt mange hyggelige timer med Crateit. Det er en perfekt aktivitet til en ferie eller i den travle hverdag.

Knus fra Mikkel, Theodor & Natasja

Vi legede med Fantasi kassen & kæledyrs kassen

Anbefalede artikler

Din værdikupon på

100 kr.

Kan indløses med denne kode:

"nyhedsbrev"

Den er også sendt til din indbakke. Nogle gange ender den i spam. Du skal købe for minimum 399 kr. før den er aktiv.

Få værdikupon på

100 kr.

Få 100 kr. i rabat på din første ordre, når du skriver dig op til vores nyhedsmail. Du kan altid melde det fra igen.

Minimumsordren er på 399, før værdikuponen kan bruges.